Despre Ventor Grup

Experienta dobandita de-a lungul anilor, precum si pasiunea pentru ceea ce facem, ne definesc ca fiind unul din acei parteneri care ofera garantia unei colaborari de lunga durata, putand sa satisfacem chiar si cele mai exigente cerinte de calitate si profesionalism.

Activitatea noastra se bazeaza pe principii solide, dar si pe inovatie, fapt ce ne face sa fim intotdeauna pregatiti sa furnizam clientilor nostri solutii perfect echilibrate din toate punctele de vedere.

Dezvoltarea proiectelor este realizata folosind metode moderne de proiectare asistata de calculator, folosind solutii software CAD, ceea ce duce la o durata scurta de executie a proiectului final si modificari rapide in functie de cerintele de adaptare ce pot interveni in faza de executie efectiva.

Diferenta dintre noi si restul firmelor de profil consta in consecventa, in faptul ca livram intotdeauna ceea ce promitem si suntem guvernati de un comportament etic impecabil.

Misiunea noastră

Misiunea noastră reprezintă, în  mod cert, satisfacerea cerințelor clienților noștri și livrarea celor mai bune soluții, în condiții de maximă seriozitate și responsabilitate.

Ne-am propus să asigurăm în permanență condițiile necesare dezvoltării competențelor profesionale pentru a putea oferi mereu servicii de cea mai bună calitate.

Dorim să ne clasăm printre cei mai buni furnizori de soluții tehnice din domeniu și de aceea ne axăm pe principiul “win-win”, întrucât ne dorim parteneriate de durată, ce necesită un transfer de încredere de ambele părți.