Despre noi

Despre "VENTOR Grup"

Ambitia si entuziasmul tineretii, impulsul de a juca dupa propriile reguli, precum si dorinta transformarii viziunilor in realitate, au dus la infiintarea echipei VENTOR Grup.

Experienta dobandita de-a lungul anilor, precum si pasiunea pentru ceea ce facem, ne definesc ca fiind unul din acei parteneri care ofera garantia unei colaborari de lunga durata, putand sa satisfacem chiar si cele mai exigente cerinte de calitate si profesionalism.

Activitatea noastra se bazeaza pe principii solide, dar si pe inovatie, fapt ce ne face sa fim intotdeauna pregatiti sa furnizam clientilor nostri solutii perfect echilibrate din toate punctele de vedere.

Dezvoltarea proiectelor este realizata folosind metode moderne de proiectare asistata de calculator, folosind solutii software CAD, ceea ce duce la o durata scurta de executie a proiectului final si modificari rapide in functie de cerintele de adaptare ce pot interveni in faza de executie efectiva.

Diferenta dintre noi si restul firmelor de profil consta in consecventa, in faptul ca livram intotdeauna ceea ce promitem si suntem guvernati de un comportament etic impecabil.

Misiunea noastra

Misiunea noastra reprezinta, in  mod cert, satisfacerea cerintelor clientilor nostri si livrarea celor mai bune solutii, in conditii de maxima seriozitate si responsabilitate. Ne-am propus sa asiguram in permanenta conditiile necesare dezvoltarii competentelor profesionale pentru a putea oferi mereu servicii de cea mai buna calitate.

Dorim sa ne clasam printre cei mai buni furnizori de solutii tehnice din domeniu si de aceea  ne axam pe principiul ”win-win”, intrucat ne dorim parteneriate de durata, ce necesita un transfer de incredere de ambele parti.